Ove sezone trenduje #JesenSamuraja

Prošle nedelje je u punom Sava Centru održana premijera filma Jesen samuraja, novo ostvarenje reditelja Danila Bećkovića i scenariste Dimitrija Vojnova. Ekipu filma na crvenom tepihu predvodili su glavni glumci, Hristina Popović i Petar Strugar.

Samuraj

Prezadovoljan sam premijerom, reakcije su bile fantastične. Nadam se da će se film ljudima dopasti“, rekao je Petar Strugar.

Samuraj

 

Mislim da je reakcija publike bila baš onakva kavu smo želeli! Ponosan sam na ekipu i srećan što je publika prepoznala ono na čemu smo jako vredno radili poslednje dve godine!“, rekao je reditelj Danilo Bećković.

Ekipu je podržao veliki broj kolega, među kojima su Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Tamara Dragičević, Mirka Vasiljević, Nataša Marković i mnogi drugi.

 

Samuraj

Specijalne gošće premijere filma Jesen samuraja bile su finalistkinje ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije, koje su se vratile sa dvonedeljnih priprema iz Porto Karasa iz Grčke.

Pre zvanične premijere, održana je i prepremijera za uticajne sa društvenih mreža poput @NevenaBK@LecaShargarepa@torbica@tvit_mudrolije@IDrecun

 

Comments

comments

 

Leca Shargarepica

Vesela i srećna žena. Sve ostalo je samo nadogradnja. Sociolog. Marketing umetnik. Skriboman. Vlasnik doma za stare Alta Vista i marketinške agencije. Enterpreneur.